Office Space SLL

YEAR                                      2022
LOCATION                            Vaduz, Liechtenstein
CLIENT                                  Stiftung Lebenswertes Liechtenstein
Die Stiftung Lebenswertes Liechtenstein is a non-profit foundation of private individuals, companies, and institutions that have roots in Liechtenstein and that want to provide valuable impulses for a viable future inside and outside the country. Our task in this project is to renovate their headquarters into a flexible space that once serves as a working space for two, but can be quickly changed into an event space for fifteen.


We proposed to compose the interior from fixed and flexible elements. The fixed ones will serve regardless of the current layout and the flexible ones will change the quality of the space according to the specific event.
.

© Julian Konrad Photography

© Julian Konrad Photography

The library and coat hanger in one frame the entrance to the office. On the front wall hangs a stylized terrain model of Liechtenstein, which serves both for the orientation of SLL projects and for workshops. The five sliding boards on the other side present five focus topics of the SLL, they function as bulletin boards and a white magnetic board appears when sliding to the side.

Plans

More in this category

Back to Top